Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

HR-Actief

Expertise in (dis)functioneren en (langdurig) verzuim

Waarom

Waarom ondersteuning bij 'hoofdpijn'-dossiers voor ondernemers die zelf niet over een afdeling Personeelszaken / Human Resources beschikken?

In de praktijk blijkt dat de ondernemer onvoldoende expertise en/of tijd heeft om zich bezig te houden met het disfunctioneren of het verzuim van de werknemer. Het begeleiden van de betreffende werknemer kost tijd. Daarnaast is parate kennis van de wet- en regelgeving een vereiste.

Deze kostbare tijd leidt de ondernemer af van het primair proces waar het bedrijf de omzet mee genereert. De extra kosten van een disfunctionerende of verzuimende werknemer zijn niet gering. Het dilemma is ontstaan. Wat te doen?

Dossier-analyse

Door vergrijzing en ontgroening van de arbeidsmarkt, treden tekorten op in diverse arbeidstakken. De economie trekt aan, de werknemers gaan op zoek naar nieuwe uitdagingen. Maar wat is de échte reden dat de werknemer op zoek gaat naar een andere baan? Frequent verzuimend door te weinig uitdaging of erkenning? Wordt de functie wel naar wens uitgevoerd? Hoe is de arbeidsrelatie tussen de werkgever en de werknemer?

HR-Actief adviseert de werkgever over de mogelijkheden!

Werkwijze

1) Na een eerste kennismaking met de werkgever is duidelijk wat de verwachtingen en mogelijkheden zijn betreffende de casus.

2) Bij een overeenkomst tot samenwerking zal het (indien aanwezig) personeelsdossier worden beoordeeld door de HR-professional.

3) De bevindingen worden besproken met de werkgever. De diverse mogelijkheden worden voorgelegd.

4) De hieruit voortvloeiende acties worden in kaart en door de HR-professional ten uitvoer gebracht na instemming van de werkgever.

HR-Actief zorgt voor een duidelijk plan!

Resultaat

Het te bereiken doel is duidelijk, de voortgang in de te nemen acties is overzichtelijk, het personeelsdossier is op orde, de werkgever is ontzorgd!

Zowel de werkgever als de werknemer zijn geholpen en uit een onwenselijke situatie gestapt, er is weer tijd en energie voor nieuwe kansen en ontwikkelingen.

HR-Actief ontzorgt!